pondělí 26. dubna 2010

Plán hraní na dva následující měsíce

Tedy krom běžného příležitostního hraní, které probíhá kontinuálně bych rád uspořádal takový menší turnájek ve Warhammer Invasion. Předběžně počítejte s měsícem květen 2010, některý z volných víkendů. Předpokládám účast nejméně 4 hráčů.


Další větší hraní bych si představoval v měsíci červen a to v jeho druhé polovině, kdy bychom se mohli a měli sejít k sehrání několika partií v Mutant Chronicles. Má představa je taková, že nepůjde tentokrát o turnaj, ale o oddechovou hru, kdy si zkusíme hru 1vs1 a potom také buď 2vs2 nebo, když nás bude více, tak třeba i 3vs3.
Mimo to bych rád zahrál Battlestar Galacticu ve více než 3 hráčích, jak ji hrajeme běžně, tak snad se podaří sehnat toho čtvrtého. Nebojte se a hlaste se na hraní této skvělé kooperativní hry.
Jen co vysonduji nejvíce vyhovující termíny, dám vědět.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Až budeš vědět termín hraní Mutant Chronicles, klidně to dej vědět i na chaotit, pokud by jste měli prostory možná by se našel někdo i od nás kdo by jel. Vzalo by se jedno auto a přijelo na 1-2 dny podle toho zda je možnost přespat.
Alakai

David Martinek alias Deth řekl(a)...

My hodláme odehrát tak dvě hry, pro více her není vůle. Po posledním hraní, což bylo na podzim 09 jsme hráli turnaj, kdy každý odehrál 4 hry a každého již chuť do dalších her přešla. Proto tak max. 2 hry a proto je zbytečné pořádat něco většího s přespolními, neboť tím pádem by nebyl zájem o hraní z našich řad, respektive zájem by opadl, protože nikdo nechce hrát více her. Asi tak. Nemyslím si, že se někdy k turnajům vrátíme. Natož pak na dva dny apod.
Spíš panuje shoda na tom, dát třeba i více partií, ale různých her, ale i tak né nic, co by bylo extra časově náročné.