pondělí 9. prosince 2019

Co takhle zkusit... God of War karetní hra

Teprve několik dnů se na pultech obchodů ohřívá karetní hra, která vychází v licenci  slavné Playstation hry a to God of War. Obrázek ze hry si můžeme představit právě teď:


A co nabízí tato kooperativní karetní hra God of War. V první řadě zábavu pro 1-4 hráče s hrací dobou jednoho sezení mezi 90-120 minutami. Vzhledem k tomu, že jde o licenci, tak se hráči setkají se starými známými a to ať už jde o hrdiny nebo nepřátele.


Za necelých tisíc korun obdržíte hru, která před vás postaví několik scén, kterými musíte projít až k finálnímu bossovi a toho samozřejmě musíte porazit. K tomu vám bude sloužit balíček karet s různými modifikátory a schopnostmi útočit na dálku nebo na blízko a bránit se. Balíček si během hraní budete moci vylepšovat, ale také se vám do něho budou dostávat karty, o které nestojíte.


Každá scéna ve hře je unikátní a zejména klade na hráče nároky při prvním procházení v tom, že hráč musí vymyslet, jak na nepřátele a vůbec celou výzvu vyzrát. A věřte, že to nebude jednoduché.
Hra mě po shlédnutí YouTube videa s představením hry od Bartyxe ZDE upoutala natolik, že šla okamžitě do wish listu.


Nakonec ještě poznamená, že PS hru znám jen z několika málo Let´s Play videí, ale žádný vztah k ní nemám. I přesto mě tato karetní hra hodně zaujala a je možné, že v budoucnu se podělím i o vlastní zážitky z hraní.

Žádné komentáře: