středa 7. prosince 2016

Co takhle zkusit ... Malé velké galaxie - Beyond the Black

Proč ta kombinace češtiny a angličtiny? Právě dnes bylo vydavatelstvím REXhry oznámeno, že budou vydávat rozšíření k velmi zajímavé hře Malé velké galaxie. Protože nebylo publikováno, jaký název rozšíření ponese v češtině, ponechal jsem název v titulku původní.


Rozšíření Beyond the Black přinese hráčům čtyři nové vesmírné lodě, které mohou zdokonalit původní. K tomu je zapotřebí najmout specializované piloty. Existuje spousta pilotů, které si hráči mohou najmout, přitom mají samozřejmě specifické schopnosti. Piloti jsou specializovaní na různé lodě a volba správného pilota může snížit  jeho náklady na jeho najmutí.
Piloti se zamíchají a jsou přidáni na herzní plochu stejně, jako planety.


Další věc, kterou rozšíření přináší je průzkumu. Hráči potom cestují krom planet i do hlubokého vesmíru, kde mohou narazit na trpaslicí planety a tím získat hodně vítězných bodů nebo vzácné materiály, ale mohou je tam také potkat vesmírné bouře, černé díry a supernovy.


Rozšíření Beyond the Black obohatí původní hru i o planety a vzrušující tajmé mise k prozkoumávání. Teď už jen vydržet, než se česká verze na pultech obchodů objeví.
Původní hru vlastním, a protože prvky, které do hry uvedené rozšíření přináší se mi líbí, je jasné, že si jej pořídím.

Žádné komentáře: