středa 26. února 2020

Report z hraní: Tapestry

Už 20.2.2020 jsme se konečně sešli ve vyšším počtu než dva u Tapestry. Hráli jsme tři a hra to byla úplně jiná, než při hraní ve dvou v předchozích třech případech.


U hry jsme strávili docela dost času a to 130 minut. A to i přes to, že nebyly v podstatě žádné prostoje, ale hlavní je, že jsme se opět skvěle bavili. Tato hra je fakt skvělá.


Tentokrát došlo i na nějaké ty boje.
Jenaaa sbíral body hned ze začátku a vypadalo to, že má hru skvěle rozjetou. Ona to možná i byla pravda, ale výsledek tomu nenapovídá. Endymion hrál Tapestry poprvé a i on zpočátku body sbíral, jen v menším množství než Jenaaa. Já jsem zaostával a v polovině hry jsem si říkal, že to bude stejné fiasko jako posledně. Nestalo se tak. Jak já, tak i Endymion jsme dobře využili některé karty tapysérií a to nám přineslo následně dost vítězných bodů. Endymion je také sbíral dost z mapy.




Na obrázcích výše jsou postupně seřazené hrací desky hráčů s jejich civilizacemi tak, jak jsme nakonec skončili. První je Endymion se 175 bodů, druhý Deth se 150 body a třetí Jenaaa se 128 body.


Žádné komentáře: