čtvrtek 24. března 2022

Report z hraní... Bloodborne: Karetní hra (23.3.2022)

S Lamiickema a Kubou jsme po necelém roce oprášili Bloodborne: Karetní hru, která má krátká a intuitivní pravidla a je rychle připravená díky dobře vyvedenému insertu pro komponenty. 

První, kdo nám vstoupil jako finální boss do cesty byl Gerhman, První lovec. Ten přidává všem ostatním monstrům a bossům 2 ozvěny krve a tudíž je mnohem obžížnější je zabít.Tohoto finálního bosse jsme porazili za 40 minut s následujícím výsledkem:
1. Lamiicek 38 bodů
2. Deth 30 bodů
3. Kuba 26 bodů. 


Nezůstalo u jednoho hraní a pro druhou hru jsme nalosovali úplně jiné karty včetně finálního bosse, kterým se stala Mergova kojná, která na začátku každého kola lovcům zvýši zdraví o jedno, což je super. 


I zdolání Mergovy kojné nám trvalo 40 minut a tentokrát se pořadí poněkud změnilo viz. výsledková tabulka zde:
1. Kuba 43 bodů
2. Deth 39 bodů
3. Lamiicek 25 bodů. 

Lamiicka se nám podařilo v jednom bodě, když už měl nasbíráno opravdu velké množství neuložené krve zaříznout a hlavně díky tomu nemohl pomýšlet na lepší, než poslední příčku. 


Nejsem fanouškem konzolové hry Bloodborne, ale tato hra je podle mě dost zajímavá i pro hráče karetních her, neboť má zajímavý herní mechanismus a dostatečnou variabilitu díky slušnému počtu karet monster, bossů a finálních bossů, kteří se do každé hry nemají šanci dostat všichni. 

Žádné komentáře: