pátek 31. prosince 2010

Co takhle zkusit deskové hry? Dnes Agricola - rozšíření The Goodies

Agricola The Goodies je rozšíření v veleúspěšné deskové hře o farmaření Agricola. Hnes na začátku si musíme říci, že nejde o nic převratného, ba naopak. Toto rozšíření si koupí pravděpodobně jen dvě skupiny osob. Jednou jsou nadšenci do této hry a druhými budou ti, kteří si doposud nekupovali tématické balíčky ke hře.
The Goodies totiž obsahuje X-deck, O-deck, Č-deck a L-deck. Krom toho obsahuje ještě žetony lidí a také "kostičky" surovin. Jako poslední komponentou je celkem 5 oboustranných hernich plánů pro farmáře, které jsou tématické a najdete na nich např. zimní farmu.

Vzhledem k tomu, co všechno toto rozšíření obsahuje nemůžeme očekávat, že bude vydáno v češtině, protože všechny balíčky, které obsahuje již v češtině vydány byly.
Pro nadšence povinnost, pro ostatní hráče, kteří hru mají v češtině zbytečnost.


1 komentář:

Kent 2004 řekl(a)...

Vzhledem k tomu, že jsem Agricolu prodal, definitivně se o tuto hru přestávám zajímat. Vím, že je to škoda, ale už si ji určitě pořizovat nebudu. Jedině že bych si ji s někým mohl zahrát a natolik mne zaujala, že bych neodolal. V to ale nevěřím, tkaže sbohme Agricolooo. Na Wist listu na Zh mám dost jiných her, které mne lákají víc. A taky nemusím mít všechno. :-)