pátek 14. září 2012

Představení The Hobbit: On the Doorstep


Pokračování rozšíření karetní hry Pán prstenů s názvem Over Hill and  Under Hill se bude jmenovat On the Doorstep ("Na prahu"). Tímto rozšířením bude pokračovat cesta Froda pytlíka příběhem J. R. R. Tolkiena Hobbit.

Ve hře se objeví 5 nových hrdinů, 3 nové scénáře, ve kterých budeme bojovat v bitvě pěti armád, setkáme se s mocným Šmakem a spoustou pavouků. Při putování narazíme na vzácné poklady. Na obrázku výše se můžete podívat na novou verzi Bilba Pytlíka, kterou rozšíření přinese. V rozšíření On the Doorstep budete moci narazit na 6 pokladů, které si budete moci po jejich objevení přidat do svých balíčků karet pro další dobrodružství.

Vydání tohoto rozšíření je plánováno na již čtvrté čtvrtletí tohoto roku. Tedy vážení a milí fanoušci této karetní hry, začněte šetřit. Vždyť ještě tento rok si musíte pořídit celkem 3 velká rozšíření. V našich e-shopech totiž ještě není k dostání ani Over Hill and Under Hill, po kterém bude následovat ještě velké rozšíření Heirs of Numeron Expansion, který uvede nové adventure packy.


Žádné komentáře: