pondělí 23. března 2009

Major (Bratrstvo) vs Ivan (Černá legie)

Dne 20. března 2009 se odehrály tři bitvy mezi velitelem Majorem a Ivanem.
1. bitva
I. 6:1
II. 13:1
III. 23:6
IV. 33:6
- Major vyrazil pomocí teleportace kupředu, Ivana to zaskočilo a začal zmatkovat...úplně se zablokoval u východu z výsadkové zóny. Než se vymanil ven tak Major došel se zbytkem jednotek na střed. Tam díky krytům, podpůrným schpnostem a kartám jen čekal. Ivan pak už jen nabíhal a Major ho sestřeloval, nehledě na to, že si nabíhal dost bezhlavě - po jedné figurce, navíc tam stavěl figury na místo ostřelovače, takže byl kosen i tam
2. bitva
I. 6:1
II. 12:4
III. 20:10
IV. 28:18
V. 34:20
- Major po zkušenostech z první bitvy usoudil, že nebude Ivan tak těžký soupeř jak čekal. Proto narozdíl od první hry, kdy se držel hezky u sebe jako nepropustnou útočnou i obrannou síť, jednotky rozdělil tak nějak po dvou (3x2). A každou dvojici poslal obsadit nějaká bodovaná pole. Dřepěl na bodech a čekal co Ivan, opět se bloknul Ezoghůly, ale už to bylo lepší. Ivan vyrazil jak Major čekal, rozdělil své jednotky a bezmyšlenkovitě je posílal na steč. Sem tam se mu povedl nějaký zásah, dokonce i zabít jednotku, hodně nasbíral zabitím zlatých, ale z bodů Bratrstvo nevyhnal a opět prohrál. Špatně se pohyboval po mapě a to se mu stalo osudným. Roztrousil si jednotky po celé mapě a pak nevěděl odkud útočit a vlastně ani kudy se s Legií k Bratrstvu dostat.
3. bitva
I. 6:0
II. 18:5
III. 28:11
IV. 37:11
- třetí bitva byla jako první, Major úspěšně jsem obsadil střed, tam postavil dobrou obranu a čekal. Ivan zkusil nečekaně obejít první řadu zespodu, ovšem než obešel zeď stihl Major jednotky přeskupit. Nyní Ivan zkusil taktiku boje na dvou frontách, ovšem opět zbrkle pochodoval a nevyužíval kryty a vběhl přímo do rány. Marora obklíčil a ten už viděl to nejhorší, zvlášť když se díval do očí dvěma 5-ti životovým koňům vedle sebe. Ovšem Ivan, jak se dalo čekat, zapoměl úplně na karty a stejně tak na možnost kombinovaného útoku. Bratrstvo zkušeně využilo karet a kombinované útoky a nejdřív šel jeden kůň, za ním hned druhý. Následná prohra Černá legie byla už jen otázka času.

Žádné komentáře: