pátek 25. května 2012

Druhá edice Hry o trůny v češtině?

Dnes jsem se dočetl, že hra A Game of Throne od Fantasy Flight Games by měla být vydána v češtině společností BlackFire.
Hra je určena pro 3-6 hráčů (čím více, tím lépe) s herní dobou 2-4 hodiny. Tedy jedna z delších her, ale na to jsme si už u společnosti FFG zvykli a krom toho, zážitek z takové hry je dostatečnou náhradou za čas u hry strávený. Obsah balení si můžete prohlédnout na fotografii níže.


Na žebříčku Board Game Geek je hra na pěkném 39. místě a to byla vydána v roce 2011. Tedy, vede si opravdu dobře. Hra jako taková samozřejmě čerpá z knih G. R. R. Martin´se Píseň ledu a ohně.
Každý hráč se ujme jednoho ze šlechtických rodů, kdy využíváte získané zdroje k displomatickým nebo vojenským výpadům proti protivníkům s cílem obsadit co největší území. Na konci desátého kola hra končí a hráč, který ovládá největší území, usedá na železný trůn jako vládce Westerosu.


Pro více informací doporučuji navštívit následující odkaz o oficiálním oznámení ZDE
Nákup této hry vidím jako velice hezký vánoční dárek :-) . Ze seriálu odvysílaného HBO jsem nadšen a proto je pro mě koupě této hry povinností.

Žádné komentáře: