středa 23. ledna 2013

Report z hraní Pán prstenů: karetní hra

Včera 22.1.2013 jsme s Majorem po dost dlouhé době zahráli Pána prstenů ve dvou. Zpravidla tuto hru hraji sólo se dvěma sestavami hrdinů, tedy se dvěma balíčky.
Majorovi jsem svěřil balíček s hrdiny Elrond, Glorfindel a Frodo Pytlík. Já jsem ovládal hrdiny Aragorn,  Prince Imrahil a Théodred. Tito hrdinové se vydali na cestu do Roklinky, kam je potřeba bezpečně dovést Arwen. 


Mlžnými horami jsme Arwen provázeli vcelku v poklidu a každého orka, který na nás vyběhl jsme likvidovali bez újmy. Má sestava se starala zejména o potírání nepřátel, zatímco Majorova sestava pomáhala v průchodu lokacemi.  Tak jsme se dostali do fáze 2B a setkali se s skřetí předsunutou hlídkou. Také na nás zaútočila horská warga, ale ta neznamenala ohrožení výpravy. Vše nasvědčovalo tomu, že budeme stejně lehce pokračovat v pochodu blíže Roklince. Co se však nestalo.  „Skřet s kopím“ zaútočil na mou družinu, neměl být vážnou hrozbou, ovšem se stínovým efektem „spící strážný“  přinutil  Arwen opustit naši skupinu, čímž se stala výprava do Roklinky neúspěšnou po 65 minutách hraní v pátém kole.
Tak snad příště...

Žádné komentáře: