úterý 25. května 2021

Report z hraní... Detektiv: Po stopách zločinu - Voják se zlatým srdcem (24.5.2021)

Včera opět jsme se sešli v sestavě Deth, Lamiicek a Kuba k řešení dalšího případu hry Detektiv: Po stopách zločinu. 

Druhý případ "Voják se zlatým srdcem" přímo navazuje na případ první a veškeré informace dříve získané se vyšetřovatelům hodí. Proto každému doporučuji odehrát tyto dva případu v co nejkratší době po sobě. 

Z případu samotného samozřejmě nechci nic prozrazovat, proto tu opět bude jen několik málo řádků a nějaká ta fotka z vyšetřování. 

Vyšetřování to bylo nelehké. Na případ mají hráči celkem 6 dnů a k dispozici 7 žetonů stresu. Tentokrát jsme hojně využívali schopnosti vyšetřovatelů a snad i díky tomu jsme byli docela úspěšní. Už pátý den jsme s určitostí zjistili pachatele vraždy a byla možnost případ ukončit. Tu jsme nevyužili a pokračovali dále, protože důkazy k vrahovy byly neprůstřelné, ale motiv nám unikal. Dokončili jsme tedy i šestý vyšetřovací den a pustili se do závěrečné zprávy, která skončila následovně:


Vzhledem k tomu, že bylo na případ 6 dnů, tak jsem si myslel, že nám případ zabere asi 4 hodiny času. Nestalo se tak a případ jsme dokončili za 2 hodiny a 5 minut intenzivního vyšetřování s půllitrem chmelového moku u úst. 

Žádné komentáře: