čtvrtek 21. dubna 2022

Report z hraní... Gods of War: Karetní hra (20.4.2022)

Poprvé jsem hrál sólo, podruhé jsme hráli dva s Lamiickem a včera potřetí a ve třech jsme si zahráli karetní hru Gods of War.

Já jsem vystupoval jako Freya, Lamiicek jako Kratos a Kuba jako Atreus. 

První scéna, která na nás čekala, tak byli Grendelové (Popelavý a Mrazivý), se kterými jsme si poradili a postoupili na druhou scénu, kde na nás čekal Zlobr. 

I Zlobra jsme udolali a tak jsme si mohli vybrat závěrečného bosse, kterým byla Sigrun. Valkýry však byly nad naše síly a tak jsme po 1 hodině a 50 minutách byli poraženi. Nejhorší asi bylo, že jsme si mohli táhnout pouze šest místo sedmi karet, což nás hodně omezovalo. Ještě důležitější bylo to, že jsme zvolili naprosto špatnou taktiku a tak se dá říct, že jsme si hru prohráli sami: Ovšem i když bychom zvolili taktiku jinou (jak jsme se po dohrání shodli), tak by nám ve výhře asi zabránilo právě uvedené omezení karet v ruce. 


Hru jsme si docela užili, ale opět jsem měl dost výhrat k nejasnostím jak v pravidlech, tak na kartách scén, kdy se prostě člověk musí nějak rozhodnout, jak chápat text (pravidlo). Toto mě fakt štvalo. 


Žádné komentáře: