pátek 6. října 2023

Report z hraní... Ostrovy titánů (4.10.2023 a 5.10.2023)

Pravidlově nenáročnou, přesto dostatečně zábavnou hru Ostroy titánů jsme zahráli dva dny po sobě v trošku pozměněných sestavách. 
Prní hraní bylo ve složení Deth, Lamiicek, Kuba a Korgis. Druhé hraní bylo ve složení Deth, Lamiicek, Jenaaa a Korgis. Právě Korgis měl v obou partiích problém přijít k nějakým bodům. V první hře měl na mapě spoustu monster, se kterými si nejprve nedokázal poradit. Později pochopil, že katapulty mu mohou pomoci a tak se mu alespoň mapu od monster vyčistit podařilo, ale záhy přišel konec a body nikde. 
V první hře o vítězi rozhodlo rozhodnutí Kuby, předat žeton začínajícího hráče Lamiickovi a ne mně. Lamiicek dokázal stejně, jako bych to dokázal já, získat rozhodující vítězný bod. Což ho učinilo vítězem hry dlouhé 80 minut. Takto dlouho jsme hráli pouze, protože jsme hráli špatně jedno pravidlo, které se jiným způsobem na výsledku neprojevilo. 




Druhé hraní vypadalo na to, že by mohl zabodovat Jenaaa, ale jeho bodový zisk se zastavil a Lamiickovi se podařilo v poklidu, bez pronásledování jinými hráči, vyhrát. Hraní nám zabralo 50 minut. 
V momentě ukončení hry měl Deth 2 body a Jenaaa s Korgisem po 1 bodu viz. poslední fotka níže. 

Žádné komentáře: