středa 12. prosince 2012

Co mi asi nadělí Ježíšek

Co jiného by asi tak mohl chtít hráč deskovek pod stromeček, než Studenou válku, která byla letos vydána v češtině a já ji ještě nemám doma. Volba jasná a Ježiškovi o takovou hru nemusím ani psát, tohle prostě musí vědět.


Vzhledem k tomu, že karetní hra 7 Divů světa se u nás v domácnosti a při hraní s přáteli těší stále větší oblibě, není divu, že bych rád pod stromečkem našel i rozšíření 7 Divů světa - vůdci.


Když už by se měly objevit pod stromečkem Vůdci, tak proč ne zrovna i rozšíření 7 Divů světa - Cities. Vím, obě rozšíření toho za ty peníze moc nepřinesou, ale když budou ty vánoce...


Byl bych moc náročný, kdybych chtěl pod stromečkem více her, než jsem doposud zmínil, tak co si tak nechat nadělit hned 25. prosince k narozeninám třeba takové rozšíření Dominion - Prosperita. Podle mě, určitě dobrá volba.


No a co si přát ke svátku 30. prosince? Tak třeba další rozšíření, tentokrát ke karetní hře Pán prstenů a to konkrétně Heirs of Númenor.


Tak, máme za sebou takový menší přehled toho, co by mohlo rozšířit mou sbírku během konce tohoto roku. No, docela se těším :-) .

Žádné komentáře: