čtvrtek 16. listopadu 2017

Co přinese Ježíšek v roce 2017

V tomto přísvěvku pouze obrazem dávám na vědomí, jaké hry rozšíří mou sbírku deskových her o letošních vánočních svátcích.
Kromě jedné hry nejde o žádné novinky, ale vzhledem k ceně člověk zpravidla zvažuje takové koupě. Proto můžete brát tento článeček jako tip na dárek.

Jako první tu máme Scythe. Hru, kterou jsem vyhrál před nějakým časem v jedné soutěži, ale s jejím rozbalením počkám na vánoce.


Aby byl Scythe kompletní, tak ho doplním o rozšíření Invaze z dálek a také o mapový díl, který umožňuje hrát na druhé straně herní desky s většími hexy.


Jedinou letos vydanou novinkou bude pod stromečkem This War of Mine: desková hra.


A nakonec vánoční svátky obohatí Blood Rage: Soumrak bohů.


A opět, aby hra byla "úplnější", tak vánoce přidají i rozšíření pro 5. hráče a Zaříkávače z Midgardu.



To by myslím stačilo. Když člověk spočítá, kolik vyjmenované hry stojí, tak .. nechci raději tu částku znát.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Chvalim za Scythe, Blod Rage asi taky pujde...

David Martinek alias Deth řekl(a)...

Scythe bude jen díky tomu, že jsem ho vyhrál v jedné soutěži. Jinak bych ho nepořizoval, protože ho má jeden kamarád z naší herní skupiny. Ale když je zadarmo, tak si ho chci nechat a přidám i rozšíření.

Blood Rage je jiná. Tam se mi dříve příliš nelíbil jeden herní mechanismus, kterým je "čištění" mapy po každém věku a hraní, když to přeženu "od znova". Ani po grafické stránce (kromě figurek) mě hra příliš nepřesvědčila, ale dávám jí šanci a snad nebudu, za tu kupu peněz, litovat.