čtvrtek 21. března 2024

Report z hraní... Lewis & Clark: Cesta na severozápad (19.3.2024)

Už tomu nějaký pátek bude, co jsme naposledy hráli hru Lewis and Clark: Cesta na severozápad. Prvně jsme hráli v sestavě Jenaaaa (modrý), Deth (zelený), Endymion (žlutý) a Korgis (oranžový). 


Jenaaa vůbec nekupoval žádné karty a hrál hru přes indiány. Deth zase nakoupil dvě karty, které později doplnil o třetí další a potom už jen točil karty tak jak potřeboval a indiány využil v celé hře jen dvakrát. 
Korgis a Endymion hráli dost na indiány, ale k tomu doplnili svůj balíček karte o silnější karty a s tím se potom snažili ze hry vytěžit co nejvíce. 


Už od začátku hry se utrhl Deth a na řece byl v čele. Jenže s postupem času byl dohnán a předehnán Endymionem a díky skvělému kombu i Korgisem a na prvních horách to už vypadalo poněkud jinak. Jenaaa se nedržel příliš vzadu a tak vše nasvědčovalo tomu, že to tentokrát ostuda nebude. 


Deth vykouzlil už běeh pohybu přes hory komba, která ho posouvala s jistotou dopředu a na konci prvních hor se v koutku duše radoval, že by mohl zvítězit. Protože měl skvěle sestavený balíček, tak ostatní protihráče převálcoval a v poklidu zvítězil. 


Další v pořadí potom skončili Korgis, za ním Jenaaa a poslední Endymion. Hra byla dohrána za 1 hodinu a 40 minut.

Žádné komentáře: