úterý 10. srpna 2021

Report z hraní... Zombicide 2. ed. (9.8.2021)

Scénář M10, který nese název Klidná čtvrť a jeho doba dohrání by měla být 30 minut s obtížností snadná. Tak to byla výzva, které jsme se včera s Lamiickem postavili ve hře Zombicide 2. edice. 


Začalo to hladce. Všichni jsme se sebrali a vyrazili do největší budovy na mapě, otevřeli jsme pár beden s vymazlenými bouchačkami, sebrali dva cíle a šlo se dál. 


To už jsme se rozdělili, ale počty zombie na mapě narůstaly. Nenechali jsme se vykolejit, byly nalezeny dva molotovovy koktejly, tak jsme mohli být za hrdiny. 


Z další budovy jsme sebrali třetí cíl a také otevřeli třetí bednu s vymazlenými bouchačkami. Objevila se zrůda - somrák, ale ani ten nás nevystrašil a molotov mu ukázal, kdo v ulicích vládne. To se záhy změnilo. 


Osudový se nakonec stal výpad Wandy, která se vrhla neohroženě do skupinky zombie, přičemž se jí nepodařilo žádnou z nich zabít. Ovšem Elle jí pomohla a zdálo se, že je nebezpečí zažehnáno, ale Wanda měla dvě zranění a následně vyrojení zombie s extra aktivací ukončili náš nadějný postup hrou. 

Prohra nastala po 55 minutách hraní. 

Žádné komentáře: