pátek 23. června 2023

Report z hraní... Bestie (20.6.2023)

Další, třetí hraní Bestie v řadě, bylo ve složení bestie Bolgin - Deth, lovci Varja - Korgis a Helga - Endymion. 


Bolgin se do snahy o vyvraždění dvou vesničanů pustil po hlavě. Měl štěstí, že si vybral na začátku hry směr k vesnici na východě, ale lovci se rozestavěli na sever a západ. I přes utrpění nějakého toho zranění se podařilo Bolginovi první den prvního osadníka zlikvidovat a tak na úspěch bylo zaděláno. 


Lovci se ovšem velmi pěkně doplňovali a stále byli Bolginovi na stopě a neumožňovali mu využívat zplozence, které likvidovali, když hrozilo, že budou lovce ohřožovat na životě. 


Přišel začátek třetího dne, kdy se agresivita Bolginovi nevyplatila, nerozhodl se opustit území, kde ho lovci předpokládali, nešel útočit na jiného osadníka, než tušili lovci. Proto nebylo těžké, aby bestii lovci ulovili a zabili, čímž vyhráli hru po 90 minutách hraní. 



Jsem rád, že jsem si hru Bestie pořídil. Fakt mě baví. Je to zase něco jiného, co jsem doposud doma neměl a vzhledem k tématičnosti, skvělým komponentám (až na problém s odpadávajícími stojánky u postaviček, které budu muset přilepit) si není na co stěžovat. 

Žádné komentáře: