středa 7. října 2009

Další turnaj se blíží...

Ano, do 24. října to není nijak daleko a proto bych zde rád upozornil na vlastnosti jednotky Arciinkvizitor Nikodemus s níž bude hrát zajisté Major. Postřeh, který jsem převzal z článku Alakaie na hraj.cz tedy patří zejména jeho protihráčům ve skupině a všem dalším, na kdo na něho narazí v dalších částích turnaje.

Arciinkvizitor Nikodemus překvapuje svými 4 životy což u Bratrstva není až tak obvyklé navíc se schopností pancíř1 a kartami jako je požehnání oceli, které zvedá pancíř na 2 je občas hodně těžké mu vůbec nějaký život vzít. Schopnost Výzva-navíc dokáže odrovnat i silné protivníkovy jednotky jen tím že je prostě vyřadíte z boje přidělením žetonu rozkazu ve vašem tahu. Je super když soupeř už nemůže aktivovat jednotku jen proto že jste to vy udělali za něj a on s touto jednotkou nemohl nic udělat. Navíc má Nikodemus 3 červené kostky kdy a opakovaný hod na jedno z kostek kterou jste měli do útoku, takže žádný strach z nepovedených hodů, aspoň jeden si můžete opravit.

Dále ze stejného zdroje přidávám i postřeh k jednotce Max Steiner, kterou k mému překvapení hráči Bauhausu příliš nevyužívají.

Max Steiner, jedna z průměrně kvalitních unikátních jednotek. Svým počtem životů se řadí mezi obyčejné jednotky, ale vyniká zajímavou zvláštní schopností kterou podtrhává ještě schopnost pancíř1.
Výbuch zápalné bomby- kterou aktivujete 1 akcí způsobí další zranění buď jednotce, která byla cílem útoku nebo jedné sousedící jednotce, toto zranění nejde vykrýt ani terénem ani schopností pancíř. Velmi dobrá schopnost na doražení jednotek, kterým zbývá jediný život.
Výhodou je že touto schopností můžete cílovat i jednotku, která se schovává za zdí nebo v hlubokém zákopu.
Tři kostky na útok nejsou sice žádná sláva, ale taky to není žádný propadák.
O unikátní jednotce, kterou budu na turnaji hrát já a v minulosti jsem ji příliš nevyužíval, takticky mlčím :-))).

Žádné komentáře: