čtvrtek 15. února 2018

Co takhle zkusit... Malá velká dobrodružství

Ve hře, kterou chci dnes představit se vypravíme do Muchomůrkové říše, ve které nás čeká boj s gobliny a plnění rozmanitých úkolů, za které budete získávat vítězné body.


Hra je určena pro 1-4 hráče s hrací dobou okolo 60 min.
A jak je z názvu hry patrno, hra samotná se nachází v malé krabičce, ale jde o skutečně velkou hru, která vám již trochu místa na stole zabere a k tomu přidá i velmi dobrý herní zážitek, při vedení hrdinů v celkem pěti kolech hry, která se dělí na do dvou fází. Jsou to fáze denní a fáze noční. Během dne hrdinové cestují do vzdálených krajů, kde navštěvují vesnice, aby splnili úkoly a nebo se naučili mocná kouzla, nebo třeba našli artefakty. Hrdinové mohou cestovat pěšky, na koni, na gryfovi, na lodi nebo na voru, aby se dostali tam, kam právě potřebují.


Během noci hráči čelí výzvám svých úkolů, kdy postupně hází pěti kostkami dobrodružství, na kterých se nachází celkem 6 různých akcí, a pokoušejí se dokončit tři různé typy dobrodružství, kterými je hledání předmětů ve svatyních, boj s gobliny na portálech nebo učení se kouzlům na obeliscích.

Na obrázku níže vidíte krásné desky hráčů.


Na tomto dalším obrázku jsou potom jednotlivé mapové díly.


A pokud si hru objednáte v tom správném obchodě, kde ještě stále je k dispozici bonusové rozšíření Golden Mushrooms, potom jej můžete k základní hře získat navíc zdarma. Toto rozšíření můžete vidět na obrázku níže. Jediná nevýhoda je, že REX hry jej nemohly vydat v češtině a proto jej dostanete v angličtině a případné přelepky si musíte vyrobit za pomoci podkladů, které REX hry pro své zákazníky připravily a jsou dostupné na jejich internetových stránkách.


Hru jsem ještě nehrál, ale protože mám hru objednanou a již byla odeslána, tak se s ní blíže seznámím během několika málo následujících dnů. 
Hru seženete již za 355,-Kč. 

Žádné komentáře: