pondělí 14. června 2021

Report z hraní... Detektiv: Po stopách zločinu - Muž bez minulosti (14.6.2021)

Tak konečně, dalo by se říct. Konečně jsme něco vyšetřili k částečné spokojenosti, ač jedna důležitá skutečnost nám unikla a zadání scénáře jsme nenaplnili v tom ohledu, jak bychom chtěli. Neprozradím nic, co by jste nemohli vědět, když řeknu, že jsme na místo činu přijeli pozdě. Jenže stopy, které by nás nasměřovaly na místo činu ještě před spácháním, a my bychom vraždě mohli zabránit, jsme prostě neměli v ten správný čas. 

Vyšetřovali jsme do vyčerpání všech žetonů stresu a u tohoto scénáře strávili 2 hodiny a 15 minut. Velmi příjemně strávený čas. Jen jsme se chvílemi ztráceli ve velkém množství informací. 
Tento scénář má opět úplně jiné tempo než ostatní, blíží se případu Blokáda, kde také vyšetřujete až dokud "nepadnete" (nehraje se na počet vyšetřovacích dnů) a fakt se mi líbil. 
Každopádně případ byl vyřešen, dějová linka základní hry uzavřena a my jsme se domluvili, že na podzim letošního roku se pustíme do rozšíření Zločin v L.A. 

Pro každého, kdo se chce s dobrou partou lidí bavit po dobu pěti večerů tuto hru na jedno zahrání určitě doporučuji. No a protože se ve hře nic neničí, tak nikomu nebrání hru po odehrání prodat. 

Žádné komentáře: