pondělí 21. června 2021

Report z hraní... Nemesis (21.6.2021)

Kapitán (Kuba), mechanik (Lamiicek) a vědec (Deth) se včera probudili předčasně z hibernace na vesmírné lodi a stálo před nimi několik otázek, na které se snažili najít odpovědi. 

Vždyť potřebujeme vědět kam naše loď směřuje, tak jsme se vydali na můstek. Ano, mluvím v množném čísle, protože přeci nikdo nemůže věřit tomu druhému, zda uvede pravdivě skutečnost, která na můstku zjistí. 

No jo, ale co motory, jak jsou na tom, jsou v pořádku alespoň dva ze tří, aby byla loď provozuschopná po celou dobu letu, tak musíme do strojovny. Nebylo by třeba lepší prchnout v záchranném modulu a vykašlat se na ostatní? Jaké cíle vlastně mají ostatní hráči, jak se vypořádat s úkolem jaký mám já?

Spousta otázek, málo odpovědí a dlouhá cesta se spoustou nepřátelských příšer, které stojí v cestě. To vše nás potkalo při hraní hry Nemesis. 
Vědec udělal několik chyb, když neaktivoval ve správný moment akce místností, které by mu pomohly splnit jeho úkol, i tak těsně před tím, než došlo na poslední kolo hry, se mu to podařilo. Jenže smůla byla ta, že nestihl hibernovat. 
Zato mechanik už několik hracích kol hibernoval a těšil se, jak bude úspěšný ve své misi. 
To by tu nesměl být kapitán, který dělal vše proto, aby se lodi pokazilo vše možné. Jenže zapomněl na to, že by se měl od lodi odpoutat v záchranném modulu a to se mu nepovedlo. 

Jak shora patro, tak se žádné z postav nepodařilo přežít, protože motor byl na lodi funkční pouze jeden a tak došlo na destrukci lodi. Snad příště pánové....

Ve třech lidech jsme bojovali s osudem 3 hodiny a 30 minut, které jsme si náramně užili a všichni se těšíme, až se na hororové vesmírné dobrodružství vydáme příště. 

Žádné komentáře: