čtvrtek 6. ledna 2022

Report z hraní... Detektiv: Po stopách zločinu - Zločin v L. A. (2.1.2022, 4.1.2022, 5.1.2022)


Než se pustíte do čtení tak vězte, že půjde jen o krátký zápis z hraní Zločinu v L. A. bez jakéhokoliv odkrytí zápletek. 

Střelba v hotelu, případ I. 
Jen kvůli tomu, že jsme měli jeden žeton stresu jsme tento případ nevyřešili bez ztráty kytičky. Šlo o nejlépe zvládnutý případ u této hry vůbec (mám na mysli včetně všech předchozích odehraných v minulosti). 

Jinak do prvního a druhé případu jsme nastoupili v následujícím složení: 
- policejní důstojník Emily Ann Philipsová (Deth)
- policejní důstojník Wiliam Washington (Lamiicek)
- policejní důstojník Janet Morresyová (Kuba)
- policejní konzultant Ford Gregory
- policejní konzultant Hudson Jeremy K. 
Odehráno za 2 hod. a 30 min. 


Útěk od nehody, případ II. 
U tohoto případu jsme z nashromážděného materiálu nezjistili takové informace, abychom si mohli být jistí tím, jak to ve skutečnosti bylo a na případ jsme měli poněkud rozdílné pohledy a museli jsme zapojit hodně fantazie. I přes to jsme si věřili na vyřešení případu, ale jak vidno níže, pohořeli jsme. 
Odehráno za 1 hod. a 45 min. 



Slavnosti, případ III. 
Do tohoto případu namísto policejního důstojníka J. Morresyové (Kuba) nastoupil policejní důstojník Ralph D. Irving (Kuba) a přišel nový policejní konzultant Tierová Barbara. 
Ze začátku jsme měli spoustu směrů pátrání a poctivě pracovali na určování hrozeb u jednotlivých pódií, kde mohlo dojít k atentátu. Jenže to co jsme si mysleli, že bezpečně víme se ukázalo býti nesprávné a jaké bylo naše překvapení, když jsme si promluvili s našim nadřízeným a ten nám vyjevil celou pravdu. 
Odehráno za 2 hod. a 15 min. 


Naprosto fantastický zážitek, i když jsme totálně vyhořeli ve dvou ze tří případů. Hru jsme si náramně užili a dvěma z nás se hra líbila ještě více, než základní hra, která obsahuje scénářů 5. 

Žádné komentáře: