čtvrtek 17. března 2011

Kde koupit deskové hry?

Trochu netradiční článeček jsem si připravil právě dnes. Chtěl bych upozornit na internetové obchody, které nabízejí široké spektrum deskových her za někdy nižší, jindy vyšší ceny.

Ještě nedávno bych na prvním místě doporučil e-shop Černý rytíř, ovšem v poslední době zde došlo k přecení většího počtu zajímavých her a proto na prvním místě uvádím e-shop:

1. Fantasy obchod - ZDE - který Vám dodá zboží  v krátké době od objednání. Při objednávce nad 2000,--Kč je poštovné zdarma a ceny na tomto obchodě jsou velice příjemné. Nevýhodou je menší výběr.
2. Planeta her - ZDE - na které najdete široký sortiment zboží za solidní ceny je obchod, kde také při objednávce nad 2000,--Kč získáte poštovné zdarma. V případě, že zde budete objednávat pravidelně, dočkáte se i věrnostní slevy na další nákupy. Zajímavé ceny několika desítek her je na Planetě nabízeno v nepřetržitých slevových akcích.
3. Černý rytíř - ZDE - je jediný obchod u nás, který nabízí při odběru zboží nad 500,--Kč a zaplacení převodem z účtu předem, poštovné zdarma. V případě, že si objednáte za 1000,--Kč, máte poštovné zdarma, i když neplatíte předem. Nabídka zde nabízeného zboží není nikterak široká, ovšem občas zde narazíte na opravdu zajímavé ceny zboží v akcích. Ovšem, jak jsem již psal výše, ceny zboží, které není v akci nebo novinka, zde již nejsou příliš zajímavé.
4. Tomovy hry - ZDE - široká nabídka her za zpravidla vyšší ceny. Při objednávce nad 2000,--Kč je poštovné zdarma.
5. Hras - ZDE - Drahé hry, zajímavé ceny jen u her ve výprodeji (výprodej obsahuje spoustu her), ovšem občas zde narazíte i na hry v němčině, jejichž cena je přijatelná (oproti cenám her v angličtině) a pokud člověk hry počešťuje, potom mu krabice v němčině vadit nemůže při úspoře několika set korun na jediné hře. U některých her je přiložen i amatérský překlad pravidel (např. rozšíření Memoir´44) který právě tento prodejce přikládá. Při objednávce nad 999,--Kč je poštovné zdarma.

Samozřejmě znám více e-shopů, ale ty nijak nevybočují z průměru ať už nabídkou sortimentu nebo nízkými cenami a proto se zde o nich nezmiňuji. Mojí jedničkou současnosti je Fantasy obchod a za ním v závěsu Planeta her. Takové je i mé doporučení pro nákupy.

Žádné komentáře: