pondělí 17. ledna 2011

Tip na nákup - World of Warcraft Adventures Game za super cenu

Na serveru Černého rytíře je nyní v akci za pouhých 390,-Kč  (běžná cena 890,-Kč) k dispozici dobrodružná desková hra ze světa World of Warcraft s přídomkem Adventures Game.
Jde o hru, která sice není lokalizovaná do češtiny ovšem alespoň překlad karet hrdinů je ke stažení na |Zatrolených hrách. Jde o překlad nebo i polepky na karty.
Hra je určena 2-4 hráčům doporučeného věku od 12 let s hrací dobou cca 90 min. Na vytvoření hry se podílel i designér Fantasy Flight Games, světově proslulý Corey Konieczka a ač hra není v popředí světových žebříčků deskových her, má své kouzlo.


Ve hře samotné vyhrává hrdina, který jako první získá 8 bodů udatnosti. Ty získává za plnění různých úkolů, které na něho čekají v zemi Azeroth a zejména za zabití krutých overlordů, kteří se ve hře nacházejí.
V základní hře jsou k dispozici celkem 4 hrdinové. Samostatně lze dokoupit další hrdiny, ovšem karty jsou na Zatrolených hrách přeloženy jen k jednomu hrdinovi z doplňkových balení. Mám na mysli překlad na polepkách karet.
Pokud jde o můj názor na tuto hru, tak lidem, kteří si chtějí zkusit figurkovou dobrodružnou hru a v cestě jim stála cena hry, tak tuto doporučuji co nejdříve v akci koupit.
Více o hře na serveru BoardGameGeek najdete ZDE.

2 komentáře:

Kent 2004 řekl(a)...

Tak objednáno, je to na poště. Určitě budu časem referovat. :-)

David Martinek alias Deth řekl(a)...

Určitě poreferuj. Já nemít WoW miniatures a WoW deskovou hru, tak bych do této hry za tu cenu šel taky.