čtvrtek 22. dubna 2021

Report z hraní... Mechs vs Minions (21.4.2021)

S Kubou a Lamiickem jsme si včera zahráli Mechs vs Minions a to 2. misi Škola v ohrožení. Tento scénář jsem v minulosti již jednou hrál s jinými spoluhráči a prohráli jsme. 

Včera jsme byli úspěšnější a vyhráli jsme za 95 minut. a ač jsme si zvolili snazší obtížnost, tak i kdybychom hráli základní, vyhráli bychom i tak. 

Na začátku hry jsme se rozhodli, že do pravé zóny půjdu já sám a do levé zóny půjdou mechové mých spoluhráčů. Třetí zóny naproti škole jsme si zatím nevšímali. Tato strategie se vyplatila a také jsme měli štěstí, když nám tří krát padla na kostce runy červená z prvních pěti hodů. Poskoci se tedy příliš nerojili. 

U hry jsme si v uvedeném čase užili fakt hodně zábavy. Tato hra vzhledem k mechanismu programování nastolí spoustu zajímavých a vtipných situací. 

Ještě na závěr bych chtěl vyzvednout vynikající kvalitu komponent hry a také skvělý insert. 
Kdo má rád pravidlově nenáročné hry, které zabaví celou rodinu, tak by se měl po Mechs vs Minions poohlédnout. 

2 komentáře:

Deskové hry řekl(a)...

Tuhle deskovou hru neznám, ale hned jak sem jí tu viděl na obrázku a četl popisek, tak sem hned musel objednat vypadá to skvostně. Teda ještě sem vzak k tomu deskovku settlers :D Joo ty deskovky mě jednou zrujnujou

David Martinek alias Deth řekl(a)...

Jo, jo. Málo která hra je tak skvěle vyvedená. Napadají mě snad jen některé hry od Stonemaier Games, nebo CMON ale ty nemají takový insert. Insert je u této hry naprosto dokonalý. Např. tři druhy "poskoků" a je jedno kam se vloží, vždy to pasuje.
David