pátek 2. července 2021

Report z hraní... Nemesis (1.7.2021)

Tentokrát to byl Voják (Deth), Mechanik (Endymion) a Kapitán (Lamiicek), kteří se vydali čelit nebezpečí na vesmírné lodi ve hře Nemesis. Tentokrát ovšem byli nepřátelé Karnomorfové.

Žádný problém, přece si nenecháme zkazit ten krásný den ve vesmíru nějakými mutujícími potvorami a abychom mutovali my, tak to žádná....

Od samého začátku jsme přes veškerá podezřívání spolupracovali a vcelku jsme si i věřili a šli za jasným cílem. Přežít a splnit naše tajné úkoly. 
Ač jsem dnes zjistil, že jsme jedno pravidlo hráli poněkud špatně, tak to podle mě nemělo zas tak výrazný vliv na hru jako to, že jsme prostě měli štěstí. 

Dá se říci, že vcelku v pohodě jsme si plnili své úkoly, kontrolovali stav lodi a poté, co každý měl svůj úkol splněn, tak jsme se vydali do hibernační komory, kde jsme po boji postupně všichni ulehli a probudili se zdraví a živí po přistání na matičce Zemi. 

U hry jsme strávili příjemné dvě hodiny a příště bych určitě chtěl zahrát Nemesis znovu s Karnomorfy, jen si musíme dávat pozor na pravidla. 

Žádné komentáře: