pátek 2. července 2021

Report z hraní... Nemesis (30.6.2021)

Mechanik s Vědcem a Průzkumnicí se probudili na vesmírné lodi  a hned se vrhli do zjišťování jejího stavu, neboť šlo ze strany umělé inteligence o předčasné probuzení posádky. 

Hned od začátku se k motorům vydal Mechanik (Kuba) s Průzkumnicí (Lamiicek). Mechanik provedl kontrolu motorů a následnou opravu dříve, Průzkumnice se cestou k motorům snažila posbírat co nejvíce předmětů. Její úmysly nám nebyly zřejmé. 

Vědec se vypravil na velín, kde zjistil, že vesmírné plavidlo nesměřuje na Zemi, ale kvůli vetřelcům, kteří se začali hemžit kolem neměl možnost kurz přeprogramovat. Záhy se vozíčkáři, který už tak má dost problémů s nohami začala kupit vážná poranění. Vtipné bylo, když první vážné poranění bylo poranění nohou. Už tak přece chudák vědec nemůže chodit. 

Mechanik šel na pomoc Vědcovi, ale čistě z vypočítavosti, protože ani Vědec ani Průzkumnice nevěřili Vědci, jak je to s kurzem lodi. Před příchodem pomoci Vědec kurz opravil, ale Mechanik si jej překontroloval. Vetřelci byli všude kolem a Vědec pod tíhou spousty vážných poranění umřel. Mechanik také potřeboval poslat signál a místnost, ze které šel signál poslat byla hned vedle můstku. No a právě zde kolem můstku se to hemžilo obávanými vetřelci. 

Situace na lodi byla bezútěšná. Po chvíli umírá i Průzkumnice. Při pokusu o vyslání signálu dostihli vetřelci i Mechanika, který taktéž umírá pod tíhou vážných poranění, která utrpěl v boji z neznámou entitou. 

Hru jsme si užívali 2 hodiny a 35 minut. Skvělá atmosféra zapříčinila, že nám ani nepřišlo jak dlouho jsme hráli. 

Žádné komentáře: