středa 15. září 2021

Report z hraní... Alchymisté (14.9.2021)

Po opravdu dlouhé době jsme si zahrály Alchymisty s rozšířením Golem, ze kterého jsme ovšem právě modul Golem nepoužili, ale hráli jsme s jinými moduly, což je vidět na obrázcích níže. 

Kuba se pustil do zveřejňování teorií jako první a to s takovou vervou, že mu byly všechny pěkně jedna po druhé Lamiickem vyvráceny. 
Já jsem se až později rozhodl publikovat teorie, ovšem na Královské encyklopedii, tedy té, která je modulem z rozšíření Golem. 
Lamiicek se snažil využívat knih spojené s návštěvou knihovny, což je také jeden z modulů rozšíření této hry. Následně i on publikoval své teorie v encyklopedii a podporoval teorie další. 

Lamiicek i Kuba byli u této hry nováčky, ale s hrou se poprali dobře. Když bych sečetl skóre nás všech a srovnal to s dřívějšími skóre z předchozích hraní, tak jsme si vedli více než dobře. 

U této skvělé hry jsme strávili 120 minut a královsky jsme se bavili. Co ovšem asi nelze pochopit je popsaný bloček vítěze na obrázku níže. Naše bločky jsou seřazeny od vítěze po nejhoršího hráče a to co vidíte na tom nejvýše, v tom se může vyznat snad jen alchymista :-) . 

Konečné skóre:
1. Lamiicek 39 bodů
2. Deth 32 bodů
3. Kuba 22 bodů. 

Žádné komentáře: