pondělí 1. července 2024

Report z hraní... Nemesis (25.6.2024)


Den poté. To je rozšíření jehož modul Epilog jsme odehráli po dohrání hry Nemesis s postavamy ze Dne poté dne 19.6.2024. O šest dnů později v sestavě Endymion - průzkumnice, Deth - mechanik, Kuba - voják a Lamiicek - vědec jsme k Nemesis prištáli v raketoplánu a vydali se prozkoumat opuštěnou, ale dost zpustošenou vesmírnou loď. 


Vzhledem k tomu, že není času nazbyt, tak jsme se rozdělili a prokoumávali loď o stošest. No jo, jenže průzkum přinášel dost nemilá překvapení ve vyskakujících vetřelcích, kteří nám nedávali pokoj. Někomu více jako Lamiickovi a Kubovi, a někomu méně jako mé maličkosti a Endymionovi. 






Právě Endymion byl tím, kdo svou původní posádku zradil a protože měl štěstí při objevování, tak si logicky zvolil dostupnou lukrativní nabídku. V ten moment jsme mi ostatní věděli, že je zle. To se ukázalo záhy, když průzkumnice (Endymion) opustil Nemesis v posledním jediném únikovém modulu. To by nebylo pro nás tak hrozné, kdybychom byli schopni zvládnou druhý poplach, což se nám do konce čtvrtého z pěti kol, které Den poté trvá, nepodařilo a tak jsme prohráli. Endymion se stal vítězem, když odletěl a nebyl nakažen. 


Den poté má zajímavou dynamiku a hraní Epilogu mě fakt bavilo. Hráči musí ještě více spolupracovat, než v základní hře a jak jsme poznali, není čas ztrácet čas lelkováním. 


Celková hrací doba byla 1 hodina a 25 minut. 

Žádné komentáře: