pondělí 12. srpna 2024

Report z hraní... La Granja (11.8.2024)

Skvělou hru o rozvíjaní vlastní farmy jsme si zahráli s Korgisem a Filipem. Hráli jsme se třemi moduly (rozpadlé střechy, dámy, poradci) a hraní se nám protáhlo na skoro tři hodinky, ale když hra baví a sedí u ní správní lidé, tak to vůbec nevadí. Z uvedeného se můe zdát, že narážím na Jenaaau, a abych řekl pravdu, ano narážím na jeho přístup k hraní :-) . 


Tentokrát se do hry více dostali pomocníci, než kdykoliv předtím. Určitě to bylo tím, že nám přišli na ruku takoví, které fakt měl člověk důvod využívat. Krom toho bylo skvělé využívat schopnosti dam, které jsme si vybrali na začátku hry. 


Zajímavé bylo, že Korgis i Filip odehráli celou hru s pouze jednou vyloženou polností. I přes to se nám dařilo, opět snad více, než kdy jindy plnit spoustu dodávek. 
Hra byla vcelku vyrovnaná, tedy až na konci hry, kdy došlo k závěrečnému bodování, protože před ním měl jasný náskok v počtu nasbíraných bodů Korgis. Po skončení hry se jeho náskok zmenšil. 


Konečné skóre po 2 hodinách a 55 minutách:
1. Korgis (fialový) 86 bodů
2. Filip (modrý) 75 bodů
3. Deth (zelený) 73 bodů.




Tato hra nás fakt baví a proto se zde jistě v brzké době objeví další krátký zápis z hraní, protože hru určitě co nejdříve zahrajeme. 

Žádné komentáře: