středa 10. února 2021

Report z hraní... Blood Rage (8.2.2021)

Při psaní tohoto reportu jsem dost nešťastný. Blood Rage jsme hráli v minulosti již dost krát na to, abychom při hraní nehráli něco špatně. Ovšem nyní se stalo, že jsme jedno pravidlo hráli špatně a díky tomu jsme také posbírali všichni hodně bodů. Proto tentokrát nebudu na závěr uvádět kolik kdo bodů získal, jen uvedu pořadí hráčů. Byl a jsem z toho fakt dost rozladěn. Budiž nám útěchou, že pravidla byla pro všechny účastníky stejná. Bohužel na to, že něco hrajeme špatně bylo jedním z hráčů upozorněno až při hraní třetího věku. Krom výše uvedeného jsme si ovšem hru dost užili. Hrálo se v plném počtu hráčů a u hry jsme strávili nějak moc času a to celkem 3 hodiny. 

No a když jsem uvedl, že jsme hráli v plném počtu, tak jsem měl na mysli v pěti hráčích, protože jsme hráli se všemi rozšířeními, tedy i s rozšířením pro pátého hráče. 
Blood Rage je fakt super hra. Má jednoduchá pravidla, souboje jsou krátké a je jich fakt hodně. Hlavně v při hraní ve více lidech. 

Velmi dobře si ve hře vedl Korgis, který hrál Blood Rage poprvé a stále jel taktiku na bojovou kartu, kdy získal Zuřivost od hráče při prohraném bitvě. Fakt to dělal dobře a do mnoha krajů posílal vždy minimum válečníků a jeho strategie mu skvěle vyšla a vynesla ho k celkovému vítězství. 
Ovšem Jenaaa si až do poloviny druhého věku vedl neméně špatně, když se mu podařilo dvakrát po sobě vyplenit oblast u bájného stromu Yggdrasil. 

No a jak to tedy celé dopadlo? Pořadí bylo následující:
1. Korgis
2. Kája
3. Deth 
4. Endymion
5. Jenaaa.

Žádné komentáře: