úterý 5. července 2022

Report z hraní... Fort (3.7.2022 a 5.7.2022)

Další hra, kterou jsme si zahráli prvně od jejího pořízení je opět hra od Fox in the Box, která nese název Fort. 


Já, Terka a Lamiicek jsme se každý ujali své party kamarádů a s nimi se snažili co nejdříve postavit bunkr a přitom posbírat co nejvíce vítězných bodů. 
Herní mechanismus hry je takový, že ve hře musíte stále sledovat jak hrají vaši protihráči a to je na této hře asi to nejzábavnější. Vy se totiž v tahu protihráče musíte rozhodovat, zda budete následovat jeho akci, ale třeba ve svém tahu, zda si vezmete z protihráčova dvorka jednoho z dostupných kamarádů. 


Během hraní jsem nejméně ve dvou případech pomohl Lamiickovi, když jsem musel hrát určité akce, které on následoval a i jemu to hodně pomohlo. Tedy už je jasné, kdo vyhrál. Ano Lamiicek zvítězil a já s Terkou jsme skončili se shodným počtem bodů na druhém až třetím místě. 


U hry jsme strávili 60 minut intenzivní zábavy. 
V tomto zápisu jsme se nerozepisoval o tom, jakým směrem se každý z nás při hraní vybral, protože to by asi ani uvádět nešlo. V této hře jde zejména o to co nejlépe využít kombinačních možností karet, které člověk hraje a do balíčku získává, případně, kterých karet se zbaví. 

Konečné skóre:
1. Lamiicek 38 bodů
2. - 3. Deth a Terka po 20 bodech. 

Další zahrání následovalo dnes a to ve stejné sestavě. Hraní nám trvalo jen 45 minut a opět nejlépe kombinoval Lamiicek a díky tomu vyhrál. Ovšem už nikoliv s tak velkým odstupem. 

Konečné skóre:
1. Lamiicek 36 bodů (žlutý)
2. Deth 32 bodů (zelený)
3. Terka 28 bodů (červená). 





Tato hra fakt baví a každému, kdo má rád svižné a zábavné kombinační karetní hry mohu Fort určitě doporučit. 

Žádné komentáře: